Impressum

Информације о власнику интернет презентације

Фудбалски савез подручја "Семберија - Мајевица - Бирач"

Балканска бб

76300 Бијељина

Босна и Херцеговина

Телефон: +387 55 421 621, Факс: +387 55 201 947

E-mail: pfsbijeljina@telrad.net

Ауторска права

Домен pfs-bijeljina.org је у власништву Фудбалског савеза подручја "Семберија - Мајевица - Бирач" (у даљнем тексту ФСП) заступан по Предсједнику, Слободану Ђорђићу из Бијељине.

За израду и одржавање интернет презентације, ФПС је овластио Дарка Којића на основу међусобне сагласности двије стране. Именовани, уз сагласност ФСП полаже искључиво ауторско право на израду и измјену дијелова интернет презентације ФСП. Осим тога, полаже искључиво право на све дијелове сајта који садрже извјештаје са подацима из информационог система COMET, све алгоритме, кодове и процедуре за генерисање тих извјештаја.

Сав садржај интернет презентације укључујући текстове, слике, мултимедијалне фајлове, графике као и навигационе елементе је заштићен ауторским правима. Сва права су задржана. Свака употреба садржаја, или дијела садржаја интернет презентације ФСП је дозвољена уз претходну дозволу ФСП.

© 2015 PFS-BIJELJINA.ORG

Заштитни знакови, ознаке брендова као и други садржај на интернет презентацији могу бити предмет ауторског права других субјеката и без експлицитног истицања истог.

Одговорност и тачност садржаја

Сав садржај који се објављује на интернет презентацији Фудбалског савеза подручја "Семберија - Мајевица - Бирач" (ФСП), претходно је прегледан и објављен у најбољој намјери ради пружања тачних информација. Међутим, ФСП се одриче одговорности од евентуалних ненамјерних грешака у тачности, актуелности и комплетности података у оквиру објављеног садржаја.

Изјава о линковима

На интернет презентацији ФСП се налазе линкови на друге интернет адресе на чији садржај ФСП нема утицаја, као и на садржај других интернет презентација на којима се налазе линкови према домену у власништву ФСП. С тога, ФСП се ограђује од било какве одговорности за садржај других сајтова/интернет презентација.

Сајтови који имају свој линк на интернет презентацији ФСП су прегледани прије постављања линка. У случају да сматрате да је њихов садржај протузаконит или на неки други начин јавно непримјерен, молимо Вас да нас обавијестите о томе путем емаилa pfsbijeljina@telrad.net, како бисмо размотрили уклањање спорног линка. Хвала.